Известие

Collapse
No announcement yet.

164 Супер - неработещ клаксон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 164 Супер - неработещ клаксон

Здравейте колеги,
    имам проблем с клаксона на 164 супер, не работи. На превключвателя за мигачите, фаровете и чистачките има един прекъсвач, нещо като четка, който беше потънал, но смених целия превключвател с такъв със здрава четка, уви проблема не се реши. На волана липсваше едно черно кабелче, предполагам маса. Смених волана, вече има кабелче, включих го в буксата която е в корпуса на лентовия кабел на Airbag, но промяна отново няма. Искам да проверя предпазителя, но не мога да го намеря. Ако някой може да помогне с намирането на предпазителя ще съм благодарен.
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

известно време нямах клаксон и аз,но не знам оправи се от само себе си,не можах да сондирам от какво,не съм ровил по него защото явно не ме е дразнило но в една кола всичко сложено трябва да си работи,ще видиме некой от колегите какво ще кажат.

Comment

провери самата тромба, пред лявото колело мисля ,че беше, може и дясното да е, сложи друга и виж
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

По принцип бяха 2 класкона, отпред вляво. Релето и бушона трябва да са при двигателя, по кутийките там.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

моята е с 1, даже мисля,че не е оригинален щото е адски дразнещ
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

клаксоните са два,но няма проблем и да е един,може да се сложи от всякаква кола
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
              Здравейте колеги,
              имам проблем с клаксона на 164 супер, не работи. На превключвателя за мигачите, фаровете и чистачките има един прекъсвач, нещо като четка, който беше потънал, но смених целия превключвател с такъв със здрава четка, уви проблема не се реши. На волана липсваше едно черно кабелче, предполагам маса. Смених волана, вече има кабелче, включих го в буксата която е в корпуса на лентовия кабел на Airbag, но промяна отново няма. Искам да проверя предпазителя, но не мога да го намеря. Ако някой може да помогне с намирането на предпазителя ще съм благодарен.
              Колега,а като натиснеш клаксона на волана,чова ли се едно цъкане от някъде или не. Ако цъка,значи имаш проблем или с самите тромби или с буксата (окабеляването) до тях,което е след реето им.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Клаксон

Здравейте.

Релето е отпред пред кутията за филтъра.
                Извади го и окъси на буксата силовите контакти. Ако свирне Виж идва ли маса про натискане на клаксона до оперативните. (плюса е постоянен).
                Ако не.. Търсиш в кормилната колона. Сигурно не контактува или се е прекъснал кабела.

Поздрави
                Alfa 164 T.S.
                JEEP Grand Cheroke 4,7
                Alfa 147 1.6 T.S.

Comment

Working...
                X